Σε αυτό φιλοξενείται η παρουσίαση μου με τίτλο “Γνωριμία με τα κιτ Ρομποτικής Polytech για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση”, που έγινε τηνΤετάρτη 17/04/2024 στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ρομποτικής και Τεχνολογίας: Προωθώντας την Καινοτομία 2024.

Από ale3andro

2 σκέψη για το “Γνωριμία με τα κιτ Ρομποτικής Polytech για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση”
  1. Καλησπέρα σας! Ονομάζομαι Θεοδωροπούλου Ιωάννα από την εταιρεία Polytech. Θα ήθελα εξαρχής να σας ευχαριστήσουμε για την εμπεριστατωμένη έρευνα που έχετε κάνει για τα προϊόντα μας και για όλα τα θετικά και μη σχόλια που κάνατε καθώς από αυτά τα feedback μπορούμε να τα βελτιώσουμε και να τα εξελίξουμε. Θα ήθελα να κάνω μόνο μια επισήμανση όσον αφορά το ρομπότ R2. Οι δραστηριότητες που συνοδεύουν το ρομπότ δεν αφορούν μόνο τον έλεγχο του ρομπότ με την ταμπλέτα και τις ερωτήσεις. Παρέχεται επίσης και ένα σύνολο δραστηριοτήτων ελέγχου του ρομπότ με την εφαρμογή ARD:icοn. Συγκεκριμένα υπάρχουν 32 δραστηριότητες ελέγχου του ρομπότ μέσω ARD:icon και σε συνδυασμό με τις εξωτερικές συσκευές/αισθητήρες και άλλες 22 δραστηριότητες μαθηματικού προγραμματισμού. Τις δραστηριότητες αυτές μπορούν τα παιδιά να τις προγραμματίσουν μόνα τους είτε να φορτώσουν τα έτοιμα αρχεία που δίνουμε ανάλογα με το επίπεδο των γνώσεων των μαθητών, αφού το προϊόν απευθύνεται σε παιδιά Α-Δ δημοτικού.

    1. Καλησπέρα σας και ευχαρστώ για το μήνυμα σας.
      Μέσα στο συνοδευτικό υλικό που μου στείλατε πριν λίγους μήνες ηλεκτρονικά (μέσω e-mail μετά από αίτημα μου), ήταν μόνο μια σειρά από βιντεοπαρουσιάσεις. Ομολογώ ότι με το Ard:icon δεν έχω ασχοληθεί αρκετά, επειδή κρίνω ως εκπαιδευτικός ότι δεν είναι το βέλτιστο εργαλείο που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να αξιοποιήσω το συγκεκριμένο κιτ. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα μελετήσω τις δραστηριότητες αυτές και θα επανέλθω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.