Μα είναι δυνατόν!!! Σαν να μην έφταναν οι τεράστιες αυξήσεις στις τιμές των διοδίων, δημιουργούνται και νέοι σταθμοί… Η ληστεία συνεχίζεται… Περισσότερα εδώ.

Και φυσικά αυτό θα έχει ως συνέπεια την αύξηση στα εισιτήρια των ΚΤΕΛ, την αύξηση των μεταφορικών για ολα τα προϊόντα κλπ κλπ. Πριν λίγους μήνες αυξανόταν συνεχώς οι τιμές (προϊόντα στα super market, εισιτήρια μέσων μεταφοράς κλπ) λόγω της διαρκώς αυξανόμενης τιμής του πετρελαίου. Σήμερα που η τιμή έχει υποχωρήσει τόσο πολύ (και ίσως θα έπρεπε να είχε υποχωρήσει περισσότερο σύμφωνα με κάποιους) δεν θα πρέπει να γίνουν οι αντίστοιχες μειώσεις???

Από ale3andro

10 σκέψη για το “Άλλος ένα σταθμός διοδίων στην Ε.Ο. Θεσ/νίκης – Κατερίνης!!”
  1. Το post με το είχα διαβάσει και από εκεί έμαθα για το Ακρίβεια-STOP. Ενδιαφέρουσα κίνηση, τουλάχιστον είναι κάποιας μορφής αντίδραση.
    Για τα διόδια στο Αθήνα-Πάτρα το είχα διαβάσει αρκετό καιρό πριν σε ένα blog και μου είχε έρθει και με chain-mail. Το ότι υπάρχουν μερικοί που δεν πληρώνουν ισχύει ή μήπως είναι τελικά αστικός μύθος??

  2. Λοιπόν, στο δρόμο, Αθηνών-Πατρών, μπορείς να μην πληρώσεις το αντίτιμο των διοδίων, καθ’ότι το ποσό το εισπράτει ιδιωτική εταιρεία και συγκεκριμένα μια κοινοπραξία που ονομάζεται “Ολυμπία Οδός” (ω, ναι). Τώρα, η Αστυνομία δεν μπορεί να σου επιβάλλει πρόστιμο, διότι δεν παραβιάζεις κάποια διάταξη του νόμου. Αυτό που κάνει είναι, να σου πάρει τα στοιχεία σε περίπτωση που πεις στα διόδια ότι δεν θέλεις να πληρώσεις (απ’ότι διαβάζω και αυτό δεν είναι και πολύ νόμιμο), και τα στέλνει στην εταιρεία. Η δε εταιρεία (πάλι απ’ότι διαβάζω) σου ζητά να συμπληρώσεις ένα έντυπο στο οποίο δεσμεύεσαι να πληρώσεις εντός 30 ημερών κτλ. Αν δεν το κάνεις κινείται δικαστικά. Παρ’όλα αυτά, λόγω της δημοσιότητας που έχει πάρει το θέμα, υπάρχουν πολλά δικηγορικά γραφεία που αναλαμβάνουν δωρεάν, μαζικές τέτοιες υποθέσεις, με υπερασπιστική βάση οδηγία της Ε.Ε. (ΟΔΗΓΙΑ 1999/62/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    της 17ης Ιουνίου 1999). Αυτά και αναμένουμε τις πρώτες ετυμηγορίες. Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρξει πρόβλημα, αλλά εδώ είναι Ελλαδιστάν. Βέβαια, εγώ ξέρω έναν επαναστάτη, ασυμβίβαστο και άλλα τέτοια χαριτωμένα, ο οποίος πέρασε από εκεί πρόσφατα, και ούτε που διανοήθηκε να μην πληρώσει. Στα λόγια (και στα ανώνυμα blogs μας), όλοι μας, πολεμάμε δυναμικά για ένα καλύτερο αύριο. Στην πράξη βέβαια, συνήθως είναι διαφορετικά…

  3. Τώρα το να σχολιάσω ότι 10 χιλ μετά τα Μάλγαρα θα έχει και άλλα διόδια, είναι απλά γελοίο, όσο και το ίδιο το γεγονός….

  4. Αυτά περί Ολυμπίας Οδού τα έχω διαβάσει και εγώ… Το θέμα είναι τι γίνεται στην πράξη.
    P.S. Το blog δεν είναι ανώνυμο… Δεν είναι ένα ακόμη WordPress blog, είναι self-hosted και στην κεντρική σελίδα αλλά και σε άλλες σελίδες του domain ale3andro.gr γενικότερα υπάρχουν τα στοιχεία μου.

  5. πρέπει όλοι να ετοιμάσουμε κάποιας μορφής αντίδραση, δεν μπορεί να γίνει αλλιώς!
    ας ελπίσουμε να έχει ήδη φυσήξει άνεμος από την Αμερική

  6. Νομίζω ότι το έχω γράψει και παλιότερα αλλά εξακολουθώ να μην μπορώ να φανταστώ ποιος θα μπορούσε να οργανώσει μια δυναμική και μαζική αντίδραση (όχι μόνο για το συγκεκριμένο θέμα αλλα γενικότερα)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.