Πριν λίγες μέρες ο CEO της M$ Steven Ballmer βρέθηκε στη Βουδαπέστη για να μιλήσει στους φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου. Σε κάποιον που βρέθηκε εκεί, δεν άρεσε το περιεχόμενο των λόγων ή των πράξεων του και άρχισε να του πετά αυγά… Το περίεργο όμως δεν είναι αυτό. Το περίεργο είναι ότι ο τύπος αυτός συνέχισε ανενόχλητα να “τα χώνει” στον Steven και να του πετά αυγά μέχρι που μάλλον βαρέθηκε και αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς!!!

Σε αντίστοιχη περίπτωση στις Ηνωμένες Πολιτείες σε μια ομιλία του John Kerry σε αμερικανικό Πανεπιστήμιο είχε επέμβει η Αστυνομία και μάλιστα ακινητοποίησαν τον “διαφωνούντα” με χρήση συσκευής ηλεκτροσόκ και τον έβγαλαν έξω από την αίθουσα καροτσάκι!!! (Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν ο Αμερικανός φοιτητής πετούσε και αυγά όπως έπραξε ο Ούγγρος αντίστοιχος του…)

Η Ευρώπη ήταν πάντα πιο “ανεκτική” με τους διαφωνούντες. Ελπίζω να μην αλλάξει αυτό στο μέλλον…

Από ale3andro

2 σκέψη για το “Ευρώπη vs Αμερική”
  1. Αστυνομία μέσα στο Πανεπιστήμιο δεν θα είχε σίγουρα. Για φουσκωτούς ίσως, αλλά λίγο απίθανο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν γινόταν στην Ελλάδα θα έπαιζε το video για (πάρα) πολλές μέρες στα κανάλια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.