e-shop logoΈνα από τα πράγματα που μου αρέσουν πολύ στο ελληνικό web είναι ο μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών καταστημάτων με προϊόντα υπολογιστών – πληροφορικής. Αυτές τις μέρες έψαχνα μνήμη για να αναβαθμίσω το laptop μου. Η πρώτη στάση, όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, ήταν το e-shop. Δεν βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα και αποφάσισα να στείλω e-mail για να ρωτήσω κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες. Η απάντηση του τμήματος πωλήσεων, αν και όχι πλήρης, ήρθε σε λίγα λεπτά. Αλλά στο δεύτερο e-mail μου που ζητούσα αν θα μπορούσαν να φέρουν μια συγκεκριμένη μνήμη δεν μου απάντησαν καν… Δεν είναι η πρώτη φορά που το τμήμα πωλήσεων του e-shop αγνοεί ένα e-mail μου. Γενικά από το e-shop είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Αν ξέρεις τι ακριβώς θέλεις και το έχουνε, η αγορά του είναι θέμα μερικών click. Αν όμως δεν ξέρεις ακριβώς τις τεχνικές προδιαγραφές και χρειάζεται να ρωτήσεις το τμήμα πωλήσεων πάρε καλύτερα τηλέφωνο γιατί με e-mail μάλλον δεν έχεις μεγάλη τύχη… Η διαφορά με τμήματα πωλήσεων μεγάλων e-shop του εξωτερικού είναι τεράστια.. Στην αναζήτηση μου για μνήμη έψαξα και στο αγαπημένο του Paul Stamatiou το NewEgg το οποίο είχε τις καλύτερες τιμές, ενώ και το τμήμα πωλήσεων με το οποίο μίλησα σε live chat ήταν εξυπηρετικότατο (κρίμα που δεν στέλνουνε στην Ελλάδα).

Zero One LogoΤελικά τη μνήμη την αγόρασα από το Zero One της Θεσσαλονίκης, το οποίο έχει ένα πολύ συμπαθητικό e-shop με πάρα πολλά πράγματα, καλές τιμές και επιπλέον: δυνατότητα πληρωμής και σε τραπεζικό λογαριασμό (e-banking, χωρίς πιστωτική κάρτα) σε πολλές τράπεζες, αποστολή με ACS και online παρακολούθηση της αποστολής από το site της ACS!!! Αυτό το τελευταίο δεν το ήξερα αλλά είναι πραγματικά εντυπωσιακό και χρήσιμο…

Από ale3andro

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.