Σήμερα έλαβα το παρακάτω e-mail :

Αγαπητέ συνεργάτη,

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών σας ενημερώνει ότι, από τις 8/6/2007, ξεκίνησε η λειτουργία της πρωτοποριακής υπηρεσίας M-TAXIS (Mobile TAXIS), η οποία προσφέρει και φέτος τη δυνατότητα έγκυρης ενημέρωσης για την εκκαθάριση της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με την αποστολή ενός απλού SMS να εγγραφούν στην υπηρεσία M-TAXIS για το 2007. Το SMS πρέπει απλά να περιέχει τον Α.Φ.Μ. του ενδιαφερόμενου και θα πρέπει να αποσταλεί στον αριθμό 2552 (π.χ. 123456789 στο 2552). Το κόστος είναι 0,25 ευρώ συν Φ.Π.Α. 19%, και καλύπτει το σύνολο των μηνυμάτων.

Με την εγγραφή του στην υπηρεσία, ο πολίτης εξασφαλίζει ενημέρωση για την εκκαθάριση της δήλωσής του, όποτε αυτή πραγματοποιηθεί. Στην περίπτωση που η δήλωση είναι χρεωστική, ο πολίτης λαμβάνει έγκαιρες ειδοποιήσεις για την καταβολή των τυχόν οφειλομένων δόσεων. Κάθε ενημέρωση πραγματοποιείται μέσω αποστολής SMS.

Η πληροφορία που αποστέλλεται δεν είναι εμπιστευτική και είναι παρόμοια με αυτή που ήδη δίνεται μέσω της τηλεφωνικής (στον αριθμό κλήσης 212-9559999) ή της διαδικτυακής (στον ιστοχώρο www.gsis.gr) αντίστοιχης υπηρεσίας ενημέρωσης.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη στην υπηρεσία μας.

Υπηρεσία TAXISnet

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών

0,25 € + ΦΠΑ χρεώνει η εφορία αλλά όχι όμως για ένα μόνο μήνυμα αλλά για το σύνολο των μηνυμάτων… e-governing m-governing σε όλο του το μεγαλείο…

Από ale3andro

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.