Η εικόνα των pcw.gr και contra.gr σήμερα ήταν η παρακάτω:

contra


pcw

Οι διαφημίσεις αυτές είναι αναδυόμενες αλλά και ακόμα και όταν είναι κλειστές είναι αδύνατον να διαβάσει κανείς τις σελίδες με Ubuntu και browsers Firefox και Opera. Στον Internet Explorer 6.0 για Linux οι σελίδες εμφανίζονται μεν αλλά με πολλά προβλήματα δε και με όλους τους browsers σε Windows οι σελίδες αυτές εμφανίζονται κανονικά. Πιστεύω ότι είναι bug του flash plugin για Linux. Καμμιά άλλα ιδέα;

Ειδικά στην περίπτωση του pcw.gr η σελίδα εμφανίζεται κανονικά αν είναι εγκατεστημένο και ενεργοποιημένο το flashblock extension αλλά το link στην πάνω δεξιά γωνία του site (Επικοινωνία) δεν λειτουργεί όπως και σχεδόν όλη η υπόλοιπη δεξιά πλευρά της σελίδας (μάλλον έχει καλυφθεί απο την flash διαφήμιση, παρ’ όλο που φαίνεται). Για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω το link Επικοινωνία και να ενημερώσω το PC World αναγκάστηκα να απενεργοποιήσω προσωρινά το flash plugin.

Από ale3andro

Μια σκέψη στο “Linux Flash plugin… buggy??”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.