Κάποτε ίσως να υπήρχε κάποια κόντρα για την καλύτερη webmail υπηρεσία, αλλά πλέον δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση… Ειδικά μετά τα τελευταία επεισόδια με το “νέο” Yahoo mail το οποίο:

  1. Δεν είναι δοκιμαστεί σε Linux (!!!! –  μα τι περιμένουνε για να το δοκιμάσουνε…)
  2. New Yahoo mail not tested with Linux!

  3. Έχει resolution problems(!!) με την ανάλυση 1024×600 που χρησιμοποιεί ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός netbooks εκεί έξω
  4. New Yahoo mail resolution problem

νομίζω ότι δεν υπάρχει καν θέμα ποιό είναι το καλύτερο webmail σήμερα. Ειδικά μετά και το Gmail Offline

τα filters, labels, την δυνατότητα για συγχρονισμό με επαφών με κινητά τηλέφωνα, (και πολλά άλλα) έχει αφήσει τα υπόλοιπα webmails πάρα πολλά χρόνια πίσω…

Από ale3andro

2 σκέψη για το “Gmail vs new(?) Yahoo mail”
  1. Nice feature ξα. Διάβασα ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο ενός στελέχους της micro$oft που έλεγε ότι το σημαντικότερο πρόβλημα της yahoo είναι ότι προσπαθεί να μιμηθεί την google. Το ανέφερε με αφορμή τις αλλαγές στο facebook όπου τα πάντα φαίνονται σαν live streams όπως το twitter. Εγώ αυτά μόνο χρηστικά μπορώ να τα κατανοήσω. Και έτσι όπως τα βιώνα εγώ, for me also το gmail, με το πλέγμα των υπηρεσιών που προσφέρει η Google, “έχει αφήσει τα υπόλοιπα webmails πάρα πολλά χρόνια πίσω”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.