Να που γίνονται πράγματα ακόμη και σε δύσκολες εποχές (συνηθώς από ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως αυτό το έργο). Περισσότερα στη σελίδα του δημιουργού της εφαρμογής.

SchoolAR – Γεωγραφία ΣΤ’ Δημοτικού.
Τώρα και οι μαθητές του δημοτικού σχολείου έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την εμπειρία της Επαυξημένης Πραγματικότητας. Η νέα έκδοση του SchoolAR θα σας ταξιδέψει στο ηλιακό μας σύστημα. Παρατηρήστε τους πλανήτες και απολαύστε την περιστροφή τους γύρω από τον ήλιο, παρακολουθήστε ενημερωτικά βίντεο για το σχήμα της γης, τις γεωγραφικές συντεταγμένες και τέλος μπορείτε να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας απαντώντας σε διάφορα κουίζ. Η συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το βιβλίο Γεωγραφίας της ΣΤ Δημοτικού και φυσικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για όσους δεν έχουν το βιβλίο αλλά θέλουν να την χρησιμοποιήσουν εστιάζοντας το κινητό στην οθόνη του υπολογιστή, υπάρχει [αυτός ο σύνδεσμός] με την ψηφιακή μορφή του βιβλίου. Η εφαρμογή σχεδιάστηκε και προγραμματίστηκε από μένα σε συνεργασία με την ερευνητική ομάδα του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Ρόδου, ‘Media Pedagogy Research Group’. Είναι διαθέσιμη για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android: [εδώ]

Υπάρχει αντίστοιχη δουλειά, από την ίδιο δημιουργό, και για το βιβλίο Πληροφορικής του Γυμνασίου.

Από ale3andro

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.