Καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία!

Τα android tablets έχουν γίνει τόσο φθηνά που αποτελούν μια καλή επιλογή για δώρο, ειδικά σε μέρες γιορτών όπως αυτές που περάσανε. Θα ήταν  ενδιαφέρον να ξέραμε πόσα tablet πουλήθηκαν στην Ελλάδα αυτές τις μέρες.

Όσο φθηνά και αν έχουν γίνει όμως και όσο ευκολότερο για τον χρήστη γίνεται το λειτουργικά Android σε κάθε καινούργια έκδοση, δεν λείπουν οι κακοτοπιές και οι παγίδες. Παράδειγμα: σε ολοκαίνουργιο tablet με τετραπύρηνο επεξεργαστή, Android 4.4 και εσωτερικό χώρο 8Gb ο πατέρας μου δεν μπορούσε να εγκαταστήσει περισσότερες από 5-6 εφαρμογές (αρκετών MB η καθεμιά) λόγω του ότι ο χώρος αποθήκευσης είναι χωρισμένος σε δύο κομμάτια (1Gb για το σύστημα) και έρχεται με προεγκατεστημένα ένα κάρο παιχνίδια (Angry birds κλπ) και λοιπά applications που δεν μπορεί να τα απεγκαταστήσει. Για να μπορέσει να χαρεί το tablet του το rooting είναι η μόνη λύση. Σαν να σε σπρώχνουν προς το rooting θες δεν θες. Αλήθεια ποιόν εξυπηρετεί αυτό;

Από ale3andro

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.