Εδώ και περίπου 10 μέρες έχω πάρει invitation (thanks ξα) για το Google Wave αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου, και αυτό γιατί δεν είχα καταλάβει πως ακριβώς λειτουργεί και ποιά η διαφορά του από ένα τυπικό e-mail.

Αυτό το βιντεάκι επιχειρεί να δώσει μερικές απαντήσεις σε 2,5 περίπου λεπτά…

Πάντως πιστεύω ότι το πρώτο του θύμα ίσως να είναι οι mailing lists και με τη βοήθεια του play button ίσως να σταματήσει να έχει τόσο μεγάλη σημασία το bottom vs top posting.

Πάντως όπως κάθε “κοινωνικό εργαλείο”  έτσι και το Wave δεν μπορεί να αποδείξει την χρησιμότητα (ή την μη χρησιμότητα του) όσο είναι κλειστό και λειτουργεί με invitations, οπότε για ασφαλέστερα συμπεράσματα θα πρέπει να περιμένουμε να ανοίξει και επίσημα…

[via]

Από ale3andro

7 σκέψη για το “Google wave με απλά λόγια”
  1. Ξα θα συμφωνήσω μαζί σου. Θα πρέπει να ανοίξει για να καταλάβουμε τη χρησιμότητά του. Έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζομαι και τόσο, με βάση το ντόρο και την εντυπωσιακή παρουσίασή του.

  2. Επειδή μόλις το προηγούμενο δευτερόλεπτο έμαθα το Google Wave (διαβάζοντας αυτό το blog), παρακαλώ πάρα πάρα πολύ μου λέει κάποιος πώς μπορώ να προσκληθώ?
    Γεωργία, 23χρονώ, εκπαιδευτικός

  3. Καλημέρα Γεωργία.
    Από όσο μπορώ να γνωρίζω δεν υπάρχει κάποιο επίσημο μέρος όπου μπορείς να κάνεις request για invitation…
    Υπάρχει πάντως αυτό το thread στο lifehacker όπου μπορείς να στείλεις ένα e-mail σε ανθρώπους που έχουν invitations ώστε να παραλάβεις και εσύ μια 😉

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.