Εδώ και λίγες ώρες το ale3andro.gr φιλοξενείται σε νέα εταιρία hosting. Μετά την πολύ καλή εμπειρία που είχα από το 3ix.org (και σε θέματα ποιότητας αλλά και σε θέμα τιμής!) από το metathesi.gr (που δουλεύω εντατικά τον τελευταίο καιρό) και από το dmaky.gr (ενός φίλου από το μεταπτυχιακό) αποφάσισα να μεταφέρω και το ale3andro.gr εκεί. Διάλεξα το extra hosting plan που με 2,47 € το μήνα (26,07 € για 12+1 μήνες) δίνει 150GB χώρο, unlimited traffic, 2 addon domains, 50 subdomains, 10 MySQL databases και 100 e-mails (μεταξύ άλλων)!! Από το προηγούμενο hosting μου δεν είχα κανένα παράπονο (ήταν προσφορά ενός φίλου, δεν πλήρωσα ποτέ τίποτα και τον ευχαριστώ για αυτό) απλά πίστευα ότι ίσως σε λίγο καιρό να μην μου έφτανε ο χώρος των 200ΜΒ.

Το 3ix.org συνεργάζεται με την host-care.com της οποίας το service είναι με μία λέξη άψογο… Τον τελευταίο καιρό με τα διάφορα πειράματα που κάνω στο metathesi.gr χρειάστηκε να επικοινωνήσω μαζί τους για βοήθεια και η απάντηση ήταν πάντα αμεσότατη (πάνω κάτω 30 λεπτά!!!) και ακριβής.

Τέλος, μέσα σε όλα αυτά, ολοκλήρωσα την καινούργια μου αρχική σελίδα στο ale3andro.gr η οποία είναι πλέον γραμμένη σε cakephp. Πιστεύω ότι εκτός από αρτιότερη τεχνικά, σε σχέση με την προηγούμενη, είναι και περισσότερο καλαίσθητη. Enjoy 😉

Από ale3andro

3 σκέψη για το “Αλλαγή hosting”
  1. Υπερβολικά πιο καλαίσθητη. Σε σημείο που νόμισα ότι μπήκα σε domain… 😛

    Ωραία χρώματα διάλεξες (ubuntizeis πάλι, ε). ^_^

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.