Corsa έτοιμο για σκι!Αν και διανύουμε τις Αλκυονίδες μέρες, αποφασίσαμε να πάμε για σκι! Δεν είχα πάει ποτέ και ήμουν ενθουσιασμένος… Προορισμός το χιονοδρομικό κέντρο στο Πισοδέρι Φλώρινας λοιπόν… Αν και η πίστα δεν είχε πολύ χιόνι ήταν σε ιδανική κατάσταση για έναν αρχάριο (απ’ ότι μου είπαν). Φορτώθηκε λοιπόν το Corsa με χιονοπέδιλα και αλυσίδες και ξεκινήσαμε… Δεν τα πήγα και άσχημα για πρώτη φορά 😉  Έπεσα πολλές φορές, έγινα μούσκεμα, χιόνι όμως δεν έφαγα! Έμαθα να φρενάρω, μένει να μάθω να στρίβω  😛 Καταπληκτική εμπειρία θέλω να ξαναπάω το συντομότερο.  ( Όλο το σετ φωτογραφιών από Πισοδέρι είναι εδώ και μια πανοραμική φωτογραφία εδώ).

Την επόμενη μέρα πήγαμε και μια βόλτα στο Νυμφαίο, ένα παραδοσιακό οικισμό κοντά στη Φλώρινα. Η είσοδος του οικισμούΔεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα, ωραία περιοχή, πολλά δέντρα, τεράστια σπίτια (με πολλά καινούργια αλλά κτισμένα με παραδοσιακό τρόπο) αλλά λείπει κάτι που θα το μεταμόρφωνε από ωραίο σε μαγευτικό. Δεν μπόρεσα να εντοπίσω τι ήταν αυτό αλλά σίγουρα κάτι έλειπε. Καμμία σχέση με Μόλυβο για παράδειγμα ή παλιό Παντελεήμονα. Δεν μπορέσαμε να επισκεπτούμε και το καταφύγιο αρκούδων του αρκτούρου (οι αρκούδες κοιμούνται αυτή την περίοδο όπως ενημερωθήκαμε…). (Όλα το σετ φωτογραφιών από Νυμφαίο είναι εδώ).

Πότε θα ξαναπάμε για σκι οεο; 😉

Υ/Γ: Δύο μέρες μετά το σκι και είμαι ακόμη πιασμένος σε μυς που δεν ήξεραν καν πως υπάρχουν…

Από ale3andro

5 σκέψη για το “Weekend στη Φλώρινα!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.