Άγιος Ιωάννης - Σκόπελος

Πριν από λίγες ώρες επέστρεψα στο σπίτι μετά από 3 εβδομάδες γεμάτες διακοπές… Παξοί (5 μέρες), ΣΚ Camping στη Χαλκιδική, Σκόπελος (6 μέρες) και μια επίσκεψη για λίγο ακόμη camping στον Αρμενιστή πριν την επιστροφή στην Αλεξανδρούπολη. Μπορεί να στοίχισαν κάτι παραπάνω οι διακοπές φέτος αλλά ήταν απολαυστικότατες και διασκεδαστικότατες. Ούτε λίγο ούτε πολύ το πρόγραμμα είχε 4 νησιά φέτος το καλοκαίρι: Λέσβο, Λήμνο, Παξούς και Σκόπελο. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει στο μέλλον καλοκαίρι με περισσότερες διακοπές και περισσότερα νησιά 😉 .

Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσω φωτογραφίες. Για το σημερινό post διάλεξα την αγαπημένη μου φωτογραφία από τις (πάρα) πολλές που τράβηξα.

Από ale3andro

6 σκέψη για το “Επιστροφή από διακοπές…”
  1. Η αλήθεια είναι ότι έχω να πάω στη Σαμοθράκη πάρα πολλά χρόνια… Για φέτος όμως έκλεισα από διακοπές. Μπαίνει στα υπόψιν για του χρόνου. Καλη συνέχεια και σε σένα 🙂

  2. Πως δεν πήγαμε. Στο εξωτικό νησί της Μυτιλήνης, ανέλαβα και υπηρεσία στην Πέτρα. 4-5 Σου-κού Χαλκιδική και Κατερίνη και τελείωσαμε για φέτος. Καλή σχολική χρονιά να ‘χουμε.

  3. Στα ώπα ώπα το έχεις το κορίτσι… Φέτος είμαι Θεσσαλονίκη (απόσπαση), αν περάσεις από εδώ πάρε κανένα τηλ να πάμε για καφέ. Καλά να περνάς…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.