Greek SuperleagueΗ κατάσταση με την Αθλητική Κυριακή της ΝΕΤ είναι πλέον κάτι περισσότερο απο τραγική… Από την αθλητική εκπομπή των παιδικών μου χρόνων με τις γελοιογραφίες στα σκορ και τον ίδιο χρόνο σε όλα τα ρεπορτάζ έχει καταντήσει μια παρωδία στη οποία ευλογούν τα γένια τους οι 3 “μεγάλοι”. Και σε ρόλο καρικατούρας οι 3 βετεράνοι των ίδιων ομάδων που δεν αλλάζουν ποτέ (αλήθεια με ποιά κριτήρια τους διάλεξαν;) οι οποίοι έχουν άποψη ΚΑΙ για όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Περίμενα να δω φάσεις, γκολ και δηλώσεις απο τον αγώνα της ομάδας μου βλέποντας σχεδόν για 2 ώρες τα ρεπορτάζ των “μεγάλων” για να δω τελικά ένα τρίλεπτο!!! Αν είναι να γυρίζουμε στην ΕΤ3 για να βλέπουμε τα των ομάδων μας απλά πείτε το μας. Οι υπόλοιπες μικρότερες ομάδες τι θα κάνουν; (Υπενθυμίζω ότι η κρατική τηλεόραση λέγεται κρατική γιατί δεν λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο με εμπορικά κριτήρια). Πάλι καλά που υπάρχει και το internet όπου μπορώ να δω όλα τα γκολ χωρίς να χρειαστεί να ξαναυπομείνω το μαρτύριο της Αθλητικής Κυριακής.

Και το αποκορύφωμα της υποκρισίας να δηλώνει ο Αλεξανδρής “…θα χαρώ να δω και άλλες ομάδες στην κορυφή…”!!!! Σε ποιό πρωτάθλημα κύριε Αλεξανδρή;; Η το άλλο το καλύτερο, να βλέπω τον Ντέμη Νικολαϊδη να μιλάει για επίπεδα, διαιτησία, δουλείες με το δημόσιο κλπ… ΕΛΕΟΣ… Δεν πείθετε κανέναν ενστερνιζόμενος τον ρόλο του θύματος κύριε Νικολαϊδη. Μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας και την μνήμη μας. Το ίδιο δημόσιο έδωσε συγχωροχάρτι (ρύθμιση χρεών) ΚΑΙ στην ΑΕΚ όπως άλλωστε και σε άλλες πολλές ομάδες (συμπεριλαμβανομένων αυτών της συμπρωτεύουσας). Και αν μιλάει ο πρόεδρος της ΑΕΚ για διαιτησία τι να πούμε όλες οι “μικρότερες” ομάδες.

Στο τέλος της μέρας αυτό που με ενοχλεί περισσότερο από οτιδήποτε είναι οτι πληρώνω και εγώ την κρατική τηλεόραση και αυτά τα προγράμματα… Και μετά λένε για την HOL που διαφημίζει το τέλος του πάγιου του ΟΤΕ ότι κάνει γκρίζα διαφήμιση. Μακάρι να βρισκότανε τρόπος να σταματήσουμε να πληρώνουμε και το “πάγιο” της κρατικής τηλεόρασης.

Update: Τελικά υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο για την κρατική τηλεόραση όπως επισήμανε η ka8y (εδώ). Υπάρχουν μάλιστα και σχετικά banners.

Nα μην πληρώνω ΕΡΤ
Stop paying for useless TV

Από ale3andro

9 σκέψη για το “Αρκετά πια με την Αθλητική Κυριακή!!! (updated)”
  1. Νομίζω οτι τελικά χαλάει όλους τους φιλάθλους οποιασδήποτε ομάδας και έχω την εντύπωση οτι δεν ικανοποιεί ούτε καν τους οπαδούς (που προτιμούν τις οπαδικές εκπομπές). Κρίμα που αυτή η εκπομπή έχει το ιστορικό όνομα της Αθλητικής Κυριακής.

  2. Κράξε Άλεξ, κράξ’ τους από το blog σου μπας και βάλουν μυαλό! Υπομονή και μετά το επόμενο ΣΚ δεν θα θέλεις να δεις τα γκολ της αγωνιστικής ΟΥΤΕ από το Internet 😛

  3. Εγώ πάλι από την ΕΤ3 προτιμώ τον Πάρη (Γ)Καλημερίδη 😛 Το ΣΚ είναι κοντά και ο Αμορόζο ζεσταίνεται, όσο για τα γκολ του θα έχω link απο youtube. Vamos…

  4. Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι. Για τους παίχτες του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ κάνουν ρεπορτάζ και για το πότε κατούρησαν. Για τις υπόλοιπες ομάδες πρέπει να τυχαίνει να παίζουν στην αγωνιστική με κάποια από τις μεγάλες ομάδες για να δούμε σε φυσιολογική ώρα τα γκολ.
    Και η μεγαλύτερη κοροϊδία είναι ότι θα έρθουν στο τέλος της χρονιάς να πάρουν το βραβείο της καλύτερης αθλητικής εκπομπής στα διάφορα πανηγύρια τύπου βραβεία Αρίων κτλ.

  5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΥΧΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑ`Ι`ΚΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΙΝΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΞΑΝΘΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑ`Ι`ΚΟΥ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΩΠΤΕΣ Η ΑΙΤΙΑ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΑ ΓΚΟΟΛ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.