Δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα αλλά εδώ και λίγες μέρες ο firefox “κρεμάει” συνεχώς. Ειδικά στο Gmail το οποίο έχω καταντήσει να φοβάμαι να ανοίξω… Δεν γίνεται όμως να μην βλέπω τα e-mail μου. Τα κολλήματα δεν αφορούν μόνο το Ubuntu αλλά και τα Windows. Μετά ειδικά και απο τις διαδοχικές εκδόσεις 2.0.0.10 και 2.0.0.11 μέσα σε λίγες μόνο μέρες, μάλλον κάτι δεν πάει καλά γενικότερα. Δυστυχώς στο Ubuntu (64bit έκδοση) ακόμα περιμένω να με ειδοποιήσει ο update manager για την καινούργια έκδοση (2.0.0.11). Φαντάζομαι όμως οτι το update είναι θέμα ωρών.

Άσχετο αλλά βγήκε και καινούργια έκδοση flash player 9 (με ειδοποίησε ένα application του facebook!!) με υποστήριξη για Linux (thumbs up for Adobe) αλλά μόνο για x86 (thumbs down for Adobe). Αν έχεις επεξεργαστή και 64bit έκδοση (όπως εγώ) τότε πρέπει να κάνει μερικές αλχημείες για να βλέπεις flash. (Μιας και περί flash ο λόγος, να ένα χαζό παιχνιδάκι για ώρες μεγάλης (μα πολύ μεγάλης) βαρεμάρας).

Update 2007/5/12: Ο firefox 2.0.0.11 είναι διαθέσιμος στα repositories του Ubuntu από σήμερα. Ελπίζω να λύσει τα προβλήματα.

Από ale3andro

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.