…όχι γιατί χωρίζω, ούτε γιατί συζώ. Μετακομίζω γιατί απλά δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση σε αυτό το σπίτι με αυτούς τους σπιτονοικοκύρηδες. Tip για όσους ψάχνουν ή πρόκεται να ψάξουν σπίτι στο μέλλον : ΜΗΝ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΩΝ 60-70 ΧΡΟΝΩΝ… Θυμάσαι πως είναι να μένεις με τους γονείς σου; Ε λοιπόν αυτό είναι κατά πολύ χειρότερο.

Εντάξει τους αναγνωρίζω ως ένα (πολύ μικρό βαθμό) δίκιο: γέροι άνθρωποι είναι, δεν μπορούν να φανταστούν τα πράγματα διαφορετικά απο ότι θέλουν αυτοί αλλά ως εκεί… Το να ανακατεύονται στην προσωπική μου ζωή είναι εντελώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Anyway φεύγω αύριο και τέλος η ιστορία. Ήδη τα περισσότερα πράγματα είναι μέσα σε κούτες, σε λίγες ώρες θα πάρω το κλειδί απο το καινούργιο μου σπίτι και όλα καλά. Απλά έχω βαρεθεί τις μετακομίσεις όσο τίποτα. Σε 3 χρόνια εδώ 3 σπίτια, δεν είναι και λίγο…

Σε λίγο θα κόψω και τηλέφωνο και DSL για να γίνει η μεταφορά, ελπίζω ο ΟΤΕ να κάνει γρήγορα και να έχω πολύ σύντομα internet. Ελπίζω για μέσα στην επόμενη εβδομάδα, στο κάτω κάτω της γραφής εδώ δεν είναι Λήμνος… 😛

Update : Τελικά στο OTEshop μου είπανε ότι η μεταφορά θα κάνει 15 μέρες περίπου (maximum) 🙁 Πόσα μόρια βάση θα έχει η Λήμνος??

Από ale3andro

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.