Μπορεί το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τα τμήματα που στεγάζονται στην Λέσβο, να μην είναι τα δημοφιλέστερα στην Ελλάδα αλλά κάθε χρόνο αρκετοί φοιτητές αποφασίζουν να σπουδάσουν εδώ. Φοιτητής φιλοδοξώ να (ξανα)γίνω και εγώ, τώρα στα γεράματα, στο μεταπτυχιακό “Πολιτισμική Πληροφορική”. Πάντα ήθελα να κάνω μεταπτυχιακό και αυτό το πρόγραμμα είναι μια καλή ευκαιρία, δεδομένου οτι μένω ήδη στην Μυτιλήνη. Σήμερα έκανα λοιπόν την αίτηση μου και περιμένω… Για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν τα χαρτιά τους, υπάρχουν ακόμα μερικές μέρες (μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου).

Για όσους λοιπόν είναι ήδη ή φιλοδοξούν να γίνουν φοιτητές στην Μυτιλήνη, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου έφτιαξε ένα χρήσιμο όδηγο επιβίωσης και τον διανέμει ηλεκτρονικά. Στο σχετικό site διατίθεται για download σε 5 ξεχωριστά κομμάτια. Επειδή έτσι είναι λίγο δύσχρηστο τα ένωσα σε ένα αρχείο (με το pdftk για Ubuntu – για να μην ξεχνιόμαστε 😉 ) και το ανέβασα εδώ.

Από ale3andro

2 σκέψη για το “Φοιτητής στην Μυτιλήνη;”
  1. Γεια σου! Ο λογος που “ενοχλω” ειναι οτι απο οτι ειδα το κανεις τελικα το μεταπτυχιακο! θα μπορουσα να επικοινωνησω μαζι σου για καποιες αποριες μου? σκεφτομαι να το κανω κ εγω φετος! Σε ευχαριστω εκ των προτερων! Ναγια.

    ΥΓ: Ισχυει η δ/νση στο πασο σου? αν ναι, ειμαστε κ συντοπιτες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.